Jesus – et menneske uden skam og menneskefrygt?

Episode 3

Afspil episode

I tredje afsnit følger vi Jesus helt i starten af hans offentlige tjeneste, hvor folk hurtigt flokkes om Ham og får en masse forventninger til Ham. Hvordan navigerer Jesus under det pres, hvor det er umuligt ikke at skuffe folk? Hvad er hans coping-mekanisme? Og er Jesus måske det mest afhængige menneske, der nogensinde har levet?

Lyt med på Spotify

Avatar photo
Lidt om værten
Sara Lorenzen

Hej, jeg hedder Sara Dyssegaard Lorenzen, jeg er 38 år, og jeg elsker at snakke om Jesus! Til dagligt arbejder jeg deltid med regnskab, og resten af tiden forsøger jeg som præst i Odense Vineyard at facilitere fællesskaber, hvor vi kan udforske, hvordan vi kan leve ligesom Jesus gjorde; i tæt fællesskab med Gud selv. Jeg har en bachelor i Dansk og Sprogpsykologi og har læst et år på Skandinavisk Akademi for Ledelse og Teologi. Jeg elsker alt med koriander, og så elsker jeg at læse, at grine højt af dårlige jokes og at være i naturen. Jesus har været den person, der har fyldt allermest i mit liv og som til stadighed forundrer og inspirerer mig. Jeg håber, du har lyst til at være med på min rejse.

Episode 3