Jesus – det mest menneskelige menneske?

Episode 2

Afspil episode

I andet glimt er vi med, når Jesus, før Han er gået i gang med at fortælle om sin mission, presses til det yderste. Vi føler ofte, at noget må være gået galt, når vi oplever svære ting. Hvad er det, der gør, at Jesus ikke reagerer som et offer med bitterhed og selvmedlidenhed? Hvordan holder Han fast i Hans fokus, når ingen af Hans basale behov er opfyldt?

Lyt til afsnittet på Spotify

Avatar photo
Lidt om værten
Sara Lorenzen

Hej, jeg hedder Sara Dyssegaard Lorenzen, jeg er 38 år, og jeg elsker at snakke om Jesus! Til dagligt arbejder jeg deltid med regnskab, og resten af tiden forsøger jeg som præst i Odense Vineyard at facilitere fællesskaber, hvor vi kan udforske, hvordan vi kan leve ligesom Jesus gjorde; i tæt fællesskab med Gud selv. Jeg har en bachelor i Dansk og Sprogpsykologi og har læst et år på Skandinavisk Akademi for Ledelse og Teologi. Jeg elsker alt med koriander, og så elsker jeg at læse, at grine højt af dårlige jokes og at være i naturen. Jesus har været den person, der har fyldt allermest i mit liv og som til stadighed forundrer og inspirerer mig. Jeg håber, du har lyst til at være med på min rejse.

Episode 2