(om)sorg: Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Episode 12

Afspil episode

Krigen i Ukraine og eftervirkningerne af Covid-19 giver mange af os en tung tid, men kan vi tillade os at være ked af vores eget? Og hvordan kan vi hjælpe hinanden med både små og store sorger?
Det ved jeg meget mere om efter at have talt med sognepræst Ann Sofi Lægsgaard Andersen om bibelsk sjælesorg – og om at have mistet sit barn.
Vi mødtes i forårssolen væltende ind af de mange vinduer på præstegården i Jerslev i Vendsyssel, hvor hun bor og arbejder – blandt andet med samtaler og grupper i bibelsk sjælesorg, en måde at hjælpe andre, som er udviklet i krigszoner og bruges i flygtningelejre og andre steder til mennesker med voldsomme traumer. Men det kan også bruges til daglig. Også af den, der ikke tror.

Avatar photo
Lidt om værten
Charlotte Rørth

Charlotte Rørth arbejder som journalist professionelt med at kommunikere viden om kristendom og tro og har udgivet en række bøger, blandt andet bestselleren ”Jeg mødte Jesus – Bekendelser fra en modvillig troende” på Informations Forlag i 2015 og senest ”Med rank ryg – om tro og moderskab” hos Bibelselskabet.
Berørth udgives af Charlotte Rørth og er støttet af Borg-Fonden

Episode 12