Jesus – opstandelsen og livet?

Episode 16

Afspil episode

Vi længes efter den gode slutning. Vi hader, når det onde tilsyneladende vinder. Ved begravelser er det måske allermest tydeligt. Hvad mener Jesus med, at Han er opstandelsen og livet? Hvad vil Han vise sine kære venner, da han kommer for sent til at helbrede Lazarus og hvorfor?

Avatar photo
Lidt om værten
Sara Lorenzen

Hej, jeg hedder Sara Dyssegaard Lorenzen, jeg er 38 år, og jeg elsker at snakke om Jesus! Til dagligt arbejder jeg deltid med regnskab, og resten af tiden forsøger jeg som præst i Odense Vineyard at facilitere fællesskaber, hvor vi kan udforske, hvordan vi kan leve ligesom Jesus gjorde; i tæt fællesskab med Gud selv. Jeg har en bachelor i Dansk og Sprogpsykologi og har læst et år på Skandinavisk Akademi for Ledelse og Teologi. Jeg elsker alt med koriander, og så elsker jeg at læse, at grine højt af dårlige jokes og at være i naturen. Jesus har været den person, der har fyldt allermest i mit liv og som til stadighed forundrer og inspirerer mig. Jeg håber, du har lyst til at være med på min rejse.

Episode 16